ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LOWER ADVANCED PROFICIENCY

 

Αποτελέσματα στο Proficiency
του Michigan ECPE


Πότε λαμβάνουν οι υποψήφιοι τα αποτελέσματα των εξετάσεων
Proficiency του Michigan;

Οι υποψήφιοι των εξετάσεων του Μαΐου λαμβάνουν τα αποτελέσματα τέλη Ιουλίου. Οι υποψήφιοι των εξετάσεων Δεκεμβρίου λαμβάνουν τα αποτελέσματα τέλη Ιανουαρίου.


Πώς ανακοινώνονται τα αποτελέσματα
Proficiency του Michigan;

Όλοι οι υποψήφιοι των εξετάσεων ECPE λαμβάνουν με προσωπική επιστολή το Δελτίο Επίδοσης στο οποίο αναγράφεται η συνολική και ανά τμήμα εξέτασης βαθμολογία. Αντίγραφο της βαθμολογίας των εξετάσεων αποστέλλεται και στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών τα οποία επιμελούνται την προετοιμασία των υποψηφίων. 

Επωφεληθείτε από την εμπειρία του Γιώργου Δροσουλάκη... Ρωτήστε τον!

Έχετε απορίες για τις εξετάσεις στο Proficiency του Michigan;... Χρειάζεστε διευκρινήσεις στις αναπάντητες ερωτήσεις σας; Θα σας απαντήσει σε 48 ώρες... ΔΩΡΕΑΝ!  ΕΔΩ!

 

βιβλια proficiency michigan

ΝΕΟ! Αν θέλεις να εξασκηθείς μ' ένα πραγματικό Proficiency τεστ (170 ερωτήσεις, ακουστικό CD και τις λύσεις των ασκήσεων), θα το λάβεις εντελώς δωρεάν, αν παραγγείλεις το βιβλίο "Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις τις Αγγλόφωνες εξετάσεις  ... αν αποφύγεις τα 14 ΛΑΘΗ των χιλιάδων αποτυχόντων".

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε
ΕΔΩ 

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ PROFICIENCY

2o  BONUS:  Μαζί με το βιβλίο "Μπορείς κι ΕΣΥ να περάσεις τις Αγγλόφωνες Εξετάσεις"  λαμβάνεις εντελώς ΔΩΡΕΑΝ  το πιο απαραίτητο συμπληρωματικό ηλεκτρονικό βιβλίο (PDF) προετοιμασίας για το Proficiency Michigan  "Η Γραμματική  των   Αγγλόφωνων Εξετάσεωνστα   Γρήγορα!"

Για περισσότερες πληροφορίες πάτησε ΕΔΩ

 

ECPE HOME
Τι είναι το ECPE
Απαντήσεις στις Ερωτήσεις ECPE
Ρωτήστε μας για το ECPE;
Επάρκεια Proficiency
Αποτελέσματα ECPE
Αγγλικά στο ΑΣΕΠ
Δωρεάν eΠεριοδικό
TOEIC
Site Map